Etusivu Esittely Omat koirat Muistoissa Kasvatit Pennut Tuloksia Linkit Vieraskirja In english

                                                                          Asumme mieheni Matias Huttusen kanssa pienessä punaisessa talossa maaseudun rauhassa Kuopion Hirvilahdessa. Kanssamme asustaa kaksi kultaistanoutajaa Matami ja Marilyn sekä Elisabeth-niminen kissa.


Viime vuosina olen käynyt näyttelyissä ja kokeissa todella vähän. Sitäkin enemmän olen lenkkeillyt koirien kanssa Hirvilahden ihanissa (ja mäkisissä) maastoissa. Uintipaikkoja ei tarvitse etsiä! Kesällä ja syksyllä käymme paljon marjassa ja sienessä. Talvella tarjoaa Kallaveden jää loppumattomat lenkkipolut. Koirat viihtyvät myös loistavasti omalla aidatulla pihalla. Koirakaverit Oiva, Miller, Niklas, Ponsse ja Wille käyvät välillä kylässä. Kyllä koirat nauttivat maalla asumisesta!

Ensimmäinen kultainennoutajani oli Vickylee "Vicky" s.-82. Vickyn kanssa harrastin kaikenlaista vaihtelevalla menestyksellä.Vuonna -85 hankin toisen kultaisen  Velocipes Carmen "Lucy".  Lucylla aloitin  kasvattajatyöni vuonna -87. Lucyn tytär Yellow Waterlily Anemone "Kerma" oli oikein unelmien jalostusnarttu ja se onkin kaikkien tämänhetkisten kasvattieni takana.Olen kasvattanut 14 muotovaliota, yhden tottelevaisuusvalion, yhden vesipelastusvalion ja 21 koiraa, joilla on serttejä. Vuonna 2003 Suomen Kennelliitto myönsi minulle Vuolasvirta-palkinnon. Kasvatustyötä jatkan tätänykyä harvakseltaan ja pienimuotoisesti.


Kissamme Elisabeth

 


Harrastan myös piirtämistä, kivien maalausta ja puutarhanhoitoa.